Workshop

Bijna iedereen neemt tegenwoordig foto’s met zijn smartphone, al zijn de opties met een smartphone eindeloos. Is het resultaat niet altijd zoals gewenst..
Vaak kreeg na een reportage met klanten de vraag: hoe kan ik thuis leuke foto’s nemen met mijn smartphone.

En toen kwam het idee om een workshop te starten waar praktijk en theorie een goede afwisseling zijn in het leerproces. Verwacht geen twee uur stil zitten op een stoel, we gaan werkelijk aan de slag. Want ik ben er alvast van overtuigd, dat je al doende leert.

laurein-portret-fullress-12

Smartphone fotografie basis:

Foto’s nemen op reis, in de tuin, van je kinderen. Maar je wil graag snel en efficiënt een leuk resultaat. Dan is de basis workshop jou op het lijf geschreven!
We leren kijken naar natuurlijk licht, we letten op de kadrering van ons beeld en leren de kleuren en belichting bewerking.

Gewoon veel tips om praktisch aan de slag te gaan!

Smartphone fotografie voor ondernemers:

Een eigen zaak staat vaak gelijk aan zelf je communicatie runnen en tegenwoordig ben je dan graficus en fotograaf + ondernemer in één. Met plezier verlicht ik alvast een van die taken, want de workshop is gericht op hoe jij op een professionele manier je producten of diensten op beeld vast legt. Bij de ondernemers gaan we net iets dieper in op de bewerking, omdat een huisstijl zeker niet onbelangrijk is.

Workshops aan huis of privé

Nodig je graag enkele vriendinnen uit? Of volg je graag de workshop één op één, geen probleem! De inhoud van de workshop is aangepast aan elke doelgroep. Aarzel niet om me te contacteren voor meer informatie.