Over ons

Hallo & welkom,

Studio LRN komt van Laurein, maar dan zonder klinkers! Mijn uitlaatklep dat onze uitlaatklep werd.
Voor fotografie zal je voornamelijk in contact komen met Laurein, de videografie is het vooral Tom zijn expertise. Daar zal ik (Laurein) hem vaak vergezellen als second shooter, want als koppel werken we graag samen aan een project!

20180929-laurein&tom-fullress-web-290
Onze burgerlijke trouw – studio JAJA

Over Laurein:

Ik herinner me mijn eerste wegwerpcamera nog, op kamp in het vierde leerjaar mocht ik 5 dagen plaatjes schieten. Daarnaast was ik ook heel geobsedeerd door papa zijn Canon, waardoor ik op mijn zestiende een spiegelreflex van … duhhh Canon kocht! Ik genoot van de creativiteit die ik op beeld kon leggen, het liefst kinderen voor mijn lens. Met de tijd durfde ik af en toe ook eens aan vrienden vragen om te poseren, want eerlijk.. Volwassenen zijn veel minder spontaan in eerste instantie. En zo kwam het tot de vraag voor de eerste huwelijksreportage kwam, met plezier maak ik ondertussen al enkele jaren van huwelijken een tastbare herinnering. En dat geeft mij enorm veel voldoening om doorheen de dag spontane portretten en sfeer vast te leggen van mensen die de liefde vieren.

Maar naast dit allemaal ben ik ook Laurein, vrouw van Tom en mama van Josse. In hoofdberoep werk ik op de communicatiedienst van dé sportketen Decathlon, daarnaast geef ik ook les op het CVO. Een bezig iemand die ook van sporten (bij voorkeur yoga & Pilates) houdt, graag koffie drinkt (met vriendinnen) en om de maand iets in het interieur verandert.

2019-01-08.jpg

Over Tom:

Via Laurein ben ik in de creatieve sector geraakt, ik ben jaren drummer bij een band geweest. En daar kwam ik voor het eerst in contact met audioproductie, film lijkt hier op. Ik kan me enorm verdiepen in het maken van een verhaal uit losse beelden.

IMG_5032

Enkele facts over ons:

  • drinken graag (specialty) koffie
  • geboren en getogen in de Kempen en nu wonende in Limburg
  • huisrenoveerders
  • delen een spotify-playlist
  • getrouwd op 29 september 2018

Laten we samen elkaar beter leren kennen met een kop koffie!

20180929-laurein&tom-fullress-web-360

Advertenties