Over ons

Hallo & welkom,

Studio LRN komt van Laurein, maar dan zonder klinkers! Mijn uitlaatklep dat onze uitlaatklep werd.
Voor fotografie en grafisch ontwerp zal je voornamelijk in contact komen met Laurein, dit is het vlak waar zij zich in verdiept. Voor de videografie is het vooral Tom zijn expertise, Laurein zal hem vaak vergezellen als second shooter. En we werken natuurlijk als koppel graag samen aan een project!

20180929-laurein&tom-fullress-web-290
Onze burgerlijke trouw – studio JAJA

 

 

 

Over Laurein:

Zelf ben ik al een lange tijd  hobbymatig met fotografie bezig geweest, van wegwerp-kodakjes tot mijn eerste spiegelreflex. Ik vind het een super gevoel om mensen mooi op beeld te zetten & er een herinnering van te maken. Het vormgeven is erbij gekomen, doordat ik vaker de vraag kreeg van mijn fotowerk tot iets grafisch te maken. En hier vond ik dan weer het plezier om te werken van niets tot iets en dit altijd met een persoonlijk element van de klant.

Maar naast dit allemaal ben ik ook Laurein, vrouw van Tom, bijna mama van Baby C. En in hoofdberoep op de communicatiedienst van een sportketen, daarnaast geef ik ook les op het CVO. Een bezig iemand die ook van sporten houdt, graag koffie drinkt met vriendinnen en om de maand iets in het interieur verandert.

 

Over Tom:

Via Laurein ben ik in de creatieve sector geraakt, ik ben jaren drummer bij een band geweest. En daar kwam ik voor het eerst in contact met audioproductie, film lijkt hier op. Ik kan me enorm verdiepen in het maken van een verhaal uit losse beelden.

IMG_5032

Enkele facts over ons:

  • drinken graag (specialty) koffie
  • geboren en getogen in de Kempen en nu wonende in Limburg
  • huisrenoveerders
  • delen een spotify-playlist
  • trouwen in 2019

Laten we samen elkaar beter leren kennen met een kop koffie!

20180929-laurein&tom-fullress-web-360