Loveshoot Lynn & Gregory

Smokebomb-02386Smokebomb-02168Smokebomb-02430Smokebomb-02172Smokebomb-02360Smokebomb-02198Smokebomb-02378Smokebomb-02203Smokebomb-02323Smokebomb-02237Smokebomb-02257Smokebomb-02274Smokebomb-02243Smokebomb-02309Smokebomb-02375Smokebomb-02412

Een persoonlijk project, wat is dat? Voor mij is het eens iets nieuws testen en géén druk hebben van een betalende opdracht. Mijn doel van het project: rookbommen testen. En ook meer aandacht op mijn aanwijzingen tijdens het poseren, tijd nemen om ze op te krikken. Bovendien wou ik ook eens te weten komen wat de hype rond rookbommen nu is?!

DUS lanceerde ik op mijn Facebook-pagina een oproep naar een koppel, best overweldigend al die reacties. Ik had niet gedacht dat er zoveel Chinese vrijwilligers zouden zijn.. Maar, Lynn en Gregory werden gekozen door de zoekmachine.
Ik was best wel zenuwachtig want Lynn is ook fotografe en ieders gaat op zijn eigen manier te werk (best spannend!). Gelukkig was dit gevoel snel weg en begonnen we te experimenteren met de rookbommen.

3 dingen die ik heb onthouden:

  1. rookbommen zijn echt heel warm, opgepast als je ze vast moet houden
  2. door de wind gaan ze een richting uit, optie 1) plaats de bom of optie 2) plaats het koppel, maar één van de twee zal zich verplaatsen door de wind
  3. de bommen zijn op zijn mooist op het einde, als de rook dun is

Ondanks dat ze beiden vertelden dat het poseren voor hen best onwennig was, vond ik dat ze héél natuurlijk voor de lens stonden. Doordat het een persoonlijk project was, nam ik best veel tijd om toch wel variatie in de poses te brengen (Merci, Pinterest).

Dit neem ik mee naar de loveshoots:

  • Styling van het koppel: neem meerdere kledingstuks mee
  • omgeving met variatie (bos, heide, zandpaden, …)
  • gouden uurtje
  • laat ze ontdooien en trek 2 uur er op uit

Wat vinden jullie van de shoot?

 

Sony A7II - Sony 55mm F1.8 - Sigma ART 24mm F1.4
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s