Werkportret Chloë

studioLRN_-2

IMG_7629

Lieve Chloë is misschien wel diegene die mij in het hele ondernemen als het meest heeft geïnspireerd. Hoe zij haar ding doet en er ongelofelijk goed in is, daar kijk ik naar op. En dat geeft me ook zin om door te gaan met alles wat ik nog wil verwezelijken.

Een tijdje geleden vroeg ze om enkele portretten te maken van haar en het fameuze werkstation. Met plezier stond ik op een Antwerps zolder-appartement te puffen en te schieten. Maar schoon resultaat werd het zeker!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s