Lisa, Dries en Janne

studioLRN-76

studioLRN-55

studioLRN-66

studioLRN-70studioLRN-58

Deze drie zijn ondertussen een gezin van vier. Lisa, Dries en Janne waren de gelukkige winnaars van mijn Facebook-actie, afgelopen november. We trokken naar de Hoge mouw in Kasterlee en het zonnetje was ons gunstig. Voor mij als fotograaf misschien wel één van mijn beste momenten.

Afgelopen maanden heb ik meer gezinssessies achter de rug en dit is één van de momenten waar ik me als fotograaf zo op mijn gemak voel. Echt fijn om de natuur en de mensen te positioneren en achteraf blij te maken met een leuke galerij.

Lisa had de foto’s al eens op haar Instagram gezet en niet vermoedend scrolde ik erdoor en dacht “ah, bangelijke beelden” en die zijn door mij genomen (instant fier).

Bedankt Lisa, Dries en Janne (+Josse) om zulke geweldige modellen te zijn!

 

Ik testte de Sony Alpha 7II met de 50mm van bij foto Konijnenberg.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s