Save the date A & V

Omdat we allemaal een drukbezette agenda hebben, is een save te date sturen geen overbodige geste. Annelies en Vincent vroegen me om mee te helpen aan hun ontwerp en haar kennende was het copy gedeelte al helemaal klaar.

We hebben gewacht tot hun shoot met Onzia Photography voor de achterkant hier op te baseren.
Noem mij geen grafisch ontwerper, maar eerder een creatieveling achter de computer. Iets waar ik me in de toekomst in wil verdiepen. Maar af en toe waag ik mij nu al in de wereld van typo en vormgeving.

Wat vinden jullie ervan?

dsc_6181dsc_6321-2dsc_6332-2dsc_6317

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s